Over Marcel van Hooijdonk

Administratiekantoor Marcel van Hooijdonk helpt zowel MKB als grote bedrijven en organisaties bij hun administratie. Bij het uitbesteden van de administratie komt u vaak voor hoge kosten te staan. Dit proberen wij met ons administratiekantoor te voorkomen. Hoe wij dit doen? Leest u hieronder.

Over onze service

Administratie is al een lang bestaand beroep. De diensten die wij verlenen zijn alles op het gebied van administratie.
Momenteel bestaat Kantoor Marcel van Hooijdonk uit een team betrokken en deskundige medewerkers. We zijn goed op elkaar ingespeeld en wisselen onderling zo veel mogelijk kennis en ervaring uit. Al de adviseurs zijn gecertificeerd en zijn vakkundig opgeleid. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn volgen we regelmatig cursussen. Waardoor we op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste ontwikkelingen op fiscaal gebied.

De geschiedenis

Ons kantoor  We nodigen u uit om de geschiedenis van administratie kantoor van de heer M. van Hooijdonk te bekijken. Hier staat het verhaal over ons kantoor grotendeels weergegeven.

De visie van Marcel van Hooijdonk

Uit reacties van onze klanten blijkt dat zij vooral de kleinschaligheid met de daarbij behorende informele sfeer bijzonder belangrijk vinden. Hier proberen wij dan ook met ons kantoor op in te spelen.

Onze klanten zijn zeer te spreken over de duidelijkheid en kwaliteit en zien dat de adviseur zijn persoonlijke visie kenbaar durft te maken. De visie van ons is: te allen tijde aandacht voor de klant. Deze visie proberen wij met geheel administratiekantoor Marcel van Hooijdonk na te streven. Zodat wij u kunnen voorzien van een zo goed mogelijke service.

Wij willen namelijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken voor de administratie en dat u zich kunt focussen op de zaken in uw bedrijf waar u het meeste passie voor heeft.

Contact opnemen met Marcel

Wilt u contact met ons opnemen dan kan dat. Wij ontvangen u graag op ons kantoor met een kopje koffie.

 

 

Email:
info@marcelvanhooijdonkadministratie.nl
Adres:
Zuidpoolsingel 172
2408 ZE Alphen aan den Rijn