Diensten

Administratiekantoor Marcel van Hooijdonk, verleent verschillende diensten. Wij bieden een hoop verschillende diensten aan.

Wij zij gevestigd in Zuid- Holland. Ons boekhoudkantoor is eenvoudig te bereiken via de grote steden. Aangezien ons boekhoudkantoor zo centraal ligt. We bevinden ons dichtbij de A4.

Marcel van Hooijdonk is als administratie specialist gestart om zijn passie te volgen op het gebied van administratie.
Wij leggen de sterkste nadruk op actie ondernemen voor onze klanten. Resultaat en rendement vinden wij erg belangrijk. Daarom neemt administratiekantoor M. van Hooijdonk organisaties erg serieus die hun administratie willen verbeteren.

Diensten van Marcel van Hooijdonk

Wat administratie doen voor uw eigen bedrijf lastig maakt zijn de bijkomende irrationele gevoelens die een hoop mensen liever uit de weg gaan. Om hun administratie op orde te hebben. De administratie van uw bedrijf is namelijk de grondsteen van een goede onderneming. Administratiebureau Marcel van Hooijdonk richt zich op de punten waardoor een bedrijf zal kunnen groeien. Vaak ligt het probleem namelijk dat een bedrijf geen overzicht kan houden bij hun werkzaamheden. Wij lossen dat op met onze service.

Administratiekantoor Marcel van Hooijdonk biedt de volgende diesnten aan hun klanten aan;

  • Second Opinion
  • Jaarrekening
  • Salaris administratie
  • fiscale dienstverlening
  • advies
  • consult administratie

Waar wij goed in zijn

Marcel van Hooijdonk diensten Financiële administratie
Admove begeleidt jou als ondernemer bij het voeren van je boekhouding, en zorgt er zo voor dat je tijdig en op de juiste wijze je administratieve verplichtingen kunt nakomen. Wij leveren maatwerk.

Personeel en salarisadministratie
Heb je als ondernemer personeel in dienst of ben je DGA dan moet je een salarisadminstratie voeren. Dit vereist specifieke software en kennis. Wij kunnen dit voor je verzorgen.

Fiscaal
Elke ondernemer moet periodiek belastingaangiften (laten) doen. Wij hebben de kennis en software om aangiften op de juiste wijze te verzorgen en geven je duidelijk door op welk moment de betaling van de belasting moet zijn gedaan.

Advies
Wij zijn erop gericht om je zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit doen wij door je actief bij te staan bij keuzes die je in het belang van jouw bedrijf moet maken.

Email:
info@marcelvanhooijdonkadministratie.nl
Adres:
Zuidpoolsingel 172
2408 ZE Alphen aan den Rijn